5 päivää seuraavaan tepasteluun

Aika on mennyt taas lentäen. Viime aikoina on tullut mietittyä kaikkea muuta kuin kisaa, mikä on tietysti ihan hyvä juttu, mutta aiheuttanut päälle suunnatonta väsymystä. Monirakkulasyndrooma, toisen puoliskon kolme lasta ja oma ikä on aiheuttanut väistämättömän pohdinnan: haluanko minä omia lapsia? Voinko minä edes saada niitä? Mutta koska ajatus on niin kesken vieläkin, palaamme tähän aiheeseen joskus toiste.

Sunnuntaina oli tätkän murun, eli kummityttöni 1-vuotisjuhlat. Pääsimme kerrankin paikalle lähes koko perheenä, kun pojat oli viikonlopun meillä. O tosin meni vaarille jo aiemmin, mutta siis J ja mimmi oli mukana maistelemassa herkkuja. Itsehän tyylikkäästi vedin kanasalaattiani kahvipöydässä, en jaksa enää edes välittää mitä muut ehkä ajattelee. Mutsini oli ollut leipomusmestarina, joten hänelle olin sanonut, että en syö, jottei loukkaannu turhaan. Päivänsankari oli yhtä nirsolla tuulella, ja leikki lähinnä kurkkupalan ja lusikan kanssa koko ajan. Kakulle irvisteli – siis kyllä. Irvisteli. Ei pystynyt olemaan nauramatta, kun yksivuotias nassikka kääntää päätä vaan pois kun kakkua sisältävä lusikka tulee lähellekään ja nyrpistää.

Maanantaina oli taas tankkauspäivä, yritetään saada hiilaria lihaan enemmän kuin Tampereella, jolloin kunto jäi tosiaan vähän tyhjäksi. Hyvin vissiin perjantain ja eilisen maanantain tankkaukset löysi kohteensa, olin salilla tekemässä olkapäitä, oikkareita ja haukkaa ihan endorfiinihuumassa kun se rauta taas ylipäätään liikkuin. Yläkroppaa olisi voinut käyttää suunnilleen anatomian oppikirjana. Minä en itse hiilareita pelkää pätkääkään, mutta vähän tuo maha on aiheuttanut sen, että ollaan menty muuten viime viikkoja enemmän ketoosilla. Mun maha on paljon rauhallisempi silloin. Nyt olen jättänyt kaikki maitotuotteet ja viljat ylipäätään pois, koska minähän olen vehnäallergikko ja laktoosivammainen, mutta kun maha on herkkänä, todettiin että on parempi olla kiusaamatta sitä yhtään enempää.

Illalla käytiin nauttimassa vielä mimmin ja Kultakutrin kanssa tyttöjen illasta, eli klassisesti leffassa. Toiset meistä nautti poppareitakin. Guardians of the Galaxy oli ihan kelpo hömppäviihdettä, ainakin upposi 11 vuotiaaseen kuin veitsi voihin. Itse diggasin lähinnä kasarimusasta, mutta mitä kasaritytöltä voikaan odottaa. Madonna 4eva!!!

Niin no joo, siis vikaa viikkoa ennen Lappeenrantaa tosiaan mennään, viime viikko ja tämän viikon alku vedetään treenit vielä kovaa (mutta ei failureen tietenkään). Jalat sai vikan kovemman setin sunnuntaina ja eilen vielä ylämäkikävelyn, nyt niiden osalta homma on pulkassa palautttelevia aamulönköttelyjä lukuunottamatta. Yläkroppaa kiustaan vielä tänään ja huomenna ke, sitten sekin pääsee enää pumppailun makuun.

Tänään aika kului rattoisasti katsoessa iPadilta ensin Hanna Skytän haastattelua ja sitten Anssi Mannisen bySupermassa. Tykkään, kun on jotain tuijotettavaa, niin aika menee nopeammin. Skytän haastis oli muutenkin hyvä, ihan järkiperäisiä selityksiä siis suoliston ja mahan toimintaan. Pitänee kuunnella ajan kanssa uudestaan ja suodattaa mahdollisesti itselle hyödylliset jutut.  Sen verran totesin jo, että jodia vois käydä ostamassa, koska satun nyt vaan tykkäämään ruususuolan mausta enemmän kuin ton mineraalisuolan, jota syön nyt jodin takia. Yleensähän mulla on aamuaerojen seurana lähinnä Sirenin kuvaamat Wlogit, mutta tänään se ei vaan halunnut latautua. Tuli sitten kuunneltua ns. asiaa :)

Sahara on muuten muuttanut, HOXHOX. Lahteen on tarjolla myös vielä meikkiaikoja, jos joku kaipaa. Saharan Linda vastasi tosiaan mun hiuksista ja meikistä Tampereella.