Avainsana: Body Fitness

Tilinpäätös ja toimintasuunnitelma

Järjestömaailmassa kasvaneena ja lähes koko työurani siellä tehneenä tulee elämääkin helposti ajateltua tavoitteiden (toimintasuunnitelman) ja niiden toteutumisen (tilinpäätöksen) kautta. Välillä mietin liiankin orjallisesti, onko mennyt vuosi ollut tuloksekas tai mitä olen saavuttanut, vaikka elämässä ei pitäisikään olla laatukriteerejä. Olen aika haka edelleen arvottamaan kaiken.

Tilinpäätöksenä alkuvuosi 2016 oli rehellisesti vain ja ainoastaan ihan hirveä. Mitään niin kamalaa en ole kokenut hetkeen, ehkä koskaan.… Lue lisää »

Itsetuntemus level up

Päässä pyörii kauheasti asiaa, mutta en osaa päättää mitä siitä avata teidän kanssanne. Olen välillä kirjoittanut tänne hyvin avoimesti elämästäni etsiessäni sitä keskitietä kaiken pitämisen sisällä ja tunteiden avaamisen välillä. Nyt se on jotenkin löytymässä vaikka toisaalta taas kyseenalaistan kauheasti mistä on ok blogata omalla nimellä. Henkilökohtaiseen elämään liittyviä blogeja tulee olemaan jatkossakin, mutta lähinnä vain minua koskettavista asioista. Pelkkää treenisettiä en jaksa kirjoittaa jatkossakaan.… Lue lisää »

Kisavuosi?

Aikainen mato linnun nappaa, vai miten se nyt menikään. Kuvastaa kuitenkin hyvin tätä touhua: tee suunnitelma, huomaa sen kusevan, tee uusi. Ole kuitenkin aina ajoissa suunnittelemassa!

20160715_113138112_ios_optOn muutama aalto ehtinyt taas lyödä sitten toukokuun. Kesän otin todella relasti, olin 4 viikkoa lomalla josta nukuin käytännössä 4. Kyllä. Neljä. Laske siitä! Olisin voinut kyllä lomailla (nukkua) vielä ainakin pari viikkoa lisää, koska pahin väsy iski vasta kolmannen viikon kohdalla.… Lue lisää »

Kuvailuja Mayor’silla

Käydään treenisisko-Editan kanssa usein hakkaamassa jalkoja (ja satunnaisesti muita liharyhmiä) yhdessä, ja puoliskonsa Aki oli parina kertana mukana napsimassa ns. oikeita treenikuvia siinä sivussa. Vaihteeksi siis aika kuvapainotteinen postaus!

Pari viikkoa sitten käytiin tekemässä selkää yhdessä:
– aloitettiin ylätaljalla niskantakaa lapiokahvalla
– sen jälkeen muistaakseni low row ja high row superina
– ylätalja häränsarvikahvalla, pudotuksilla
–  ja loppuun pulloveria narulla ja tangolla
Toistot kaikissa viidentoista kappaleen luokkaa ja todella rauhallisia toistoja hyvällä venytyksellä ja supistuksella.… Lue lisää »

Uudet tuulet (koska uusi vuosi?)

Voi että, olisitteko ikinä arvanneet miten jännä seikka onkaan tullut eteen, että sitä elämää on ihan fitneksen ulkopuolellakin? No, ihan superjännästi sitä on, kun elämässä on muutakin keskiössä kuin oma perse.

Töiden suhteen on ollut kaaosta ja kaikenlaista pientä harmia, kotona on tunteet olleet pinnassa äitipuolen roolissa ja Mino the Minion on päässyt murkkuikään – siis oppinut vähintään kaikki temput ja fitnesslifessä päädyin kehityskauden jatkon lisäksi myös kuitenkin etsimään uuden valmentajan.… Lue lisää »

Ei kisoja vuonna 2016

Tässä on nyt taas ollut kaikenlaista. Yllättävää, eikö…? On tullut uutta perheenlisäystä kun Mino the Minion tuli taloon, puolison kanssa on tehty isoja päätöksiä, on sairasteltu, pohdittu auton hankintaa ja päätetty siirtää kisat suosiolla ainakin vuoteen 2017.

Pieni chihuahua Mino kotiutui meille jo yli kolme viikkoa sitten, ja on ottanut meidät kaikella rakkaudella mitä pienestä koirasta irtoaa omaksi perheekseen. Jos joku koira rakastaa ihmisiä, niin Mino.… Lue lisää »

Paljastuksia ja valmentajakuvioita

Kesä vierähti, tai paremmin lensi todella nopeaan. Jotenkin loma meni ilman, että ehdin pahemmin tajuta koko asiaa ja yhtä äkkiä töitä on painettu jo kuukausi ja syksy on pitkällä. Ensi viikolla on jo ensimmäiset karsinnatkin SM-kisoihin, nimittäin NIIN pitkällä syksyssä ollaan.

Koti-elämästä vain sen verran, että siellä on kipuiltu erilaisten haasteiden edessä, ja suhteen ensimmäinen kunnon riitakin on koettu näin parin vuoden seurustelun jälkeen.… Lue lisää »

Miten sä jaksat?

Kysymys, jonka olen kuullut kymmeniä kertoja pelkästään parin viimeisen vuoden aikana (ja kaksi kertaa pelkästään tänään), ja varmasti kaikki tekin, jotka jorinoitani jaksatte lukea. Siis että miten sä jaksat treenata (erityisesti tätä ihmetellään), syödä fiksusti (eikö toi oo kauheen vaikeeta – joo, normiruoka on…;) ja dieetatakin välillä (tämähän nyt on jo ihan käsittämätöntä ja vaarallista!). Käytännössä: kuluttaa aikaa (ja tuhottomasti rahaa) hassuun lajiin.… Lue lisää »

Melkein julkkis!

Työni puolesta olen välillä telkkarissa, radiossa ja lehdissä, mutta nykyisen harrastukseni kautta en ole ollut kertaakaan mediassa henkilökohtaisesti – sen sijaan ’fitness’ ja lajeista ainakin bikini fitness on siellä nykyään harva se päivä. Toki kilpahiihtoajoilta mutsilla on vähintään leikekirjallinen kuvia ja haastatteluita ja tuloksia lehdistä. Nimeän täten tämän artikkelin ja ison lehtikuvan rajapyykikseni fitnessmirkkuilussa! Boom, lähes julkkis!

*insert hymiö here, smell sarcasm*

Rehellisyyden nimissä tämäkin artikkeli päätyi lehteen luultavasti lähinnä työni takia, se nimittäin julkaistiin jäsenliittomme Erton Toimi-lehdessä.… Lue lisää »

Poseketutusta ja treenikuvia

Keskiviikkona BadAssin tiimi oli treenaamassa poseja Degreen tiloissa (kiitos Laura!) Ifbb pro Kati Alanderin johdolla. Tuli paljon korjauksia ja uusia hyviä neuvoja, v***uttaa vaan kun mun kroppa on taas niin jäykkä, ettei asentoihin ole vaan taipuminen. Sivuposeissa etuolkapään pitäisi antaa olla luonnollisemmin ja kääntää sitä kroppaa alaselästä, ja etu&takaposessa vaan levittää ne latsit ja antaa käsien ’levätä’ niiden päällä.… Lue lisää »