Avainsana: BodyCamp

Uutta yritystä – kirjaimellisesti

-20151021BAM! Niinhän siinä kävi, että erityisesti BodyCamp -kokeilun jälkeen (siitä voit lukea täältä – en ole vieläkään nähnyt rahojani) päädyin hommaamaan itselleni Y-tunnuksen, jotta voin tehdä ohjauksia omalla nimelläni. Näin minä ja vain minä olen vastuussa asiakkaalle jäävästä mielikuvasta ja kokemuksesta, sekä hallinnoin asiakassuhdetta itse.

Tästä syntyi GoodBe, kirjaimellisesti käännettynä hyvä olla – tai lausuttuna could be, voisi olla.… Lue lisää »

Hallittua kaaosta, palkkatappeluita ja tapaturmia.

Olin viimeiset 5 viikkoa enemmän ja vähemmän kesälomalla, ja vaikka periaatteessa oli aikaa kirjoitella, ei vaan ollut inspistä sitten yhtään. Pahoittelut lukijoilleni, mutten jaksanut tehdä puoliväkinäistä täällä-ollaan -postausta. Kaipasin vaan lepoa ja löhöömistä, hyviä treenejä ja ruokaa.

Mun loman ekan viikon kaikki lapset oli meillä. Jouni oli töissä kolme mun ekaa lomaviikkoa, joten minun ensimmäinen lomaviikko oli aika hulinaa. Toisella viikolla vahdin siskon lapsia pari päivää ja tein ohjauksia, kolmannen viikon olin osaksi töissä.… Lue lisää »

Ping maailma!

10712545_710239975712521_6485958072022326116_oUutena bloggarina tällä puolella siis! Maalta kotoisin olevana minulle on opetettu, että on kohteliasta esittäytyä ensin. Olen siis Ulla Hyvönen, 32-vuotias savon sydämestä kotoisin oleva BF-kilpaiija (kisadebytoija tänä syksynä). Oma harrastustausta on kilpahiihdossa SM-tasolle saakka, jota harrastin ikävuosina 3-21. Sen jälkeen onkin tullut sähellettyä karatea, ryhmäliikuntatunteja, juoksua ja lopulta salia.

Tavoitehakuisena ja hyvin kilpailuhenkisenä tie vei ajatuksissa nopeasti Fitness -lavoille ja nyt olen tuskaisen niska/käsiongelmakierteen – ja leikkauksen – jälkeen entistä ehompana kuvioissa tähtäimenä BF <163cm kisalavojen valloitus.… Lue lisää »