Avainsana: dieetti

Itsetuntemus level up

Päässä pyörii kauheasti asiaa, mutta en osaa päättää mitä siitä avata teidän kanssanne. Olen välillä kirjoittanut tänne hyvin avoimesti elämästäni etsiessäni sitä keskitietä kaiken pitämisen sisällä ja tunteiden avaamisen välillä. Nyt se on jotenkin löytymässä vaikka toisaalta taas kyseenalaistan kauheasti mistä on ok blogata omalla nimellä. Henkilökohtaiseen elämään liittyviä blogeja tulee olemaan jatkossakin, mutta lähinnä vain minua koskettavista asioista. Pelkkää treenisettiä en jaksa kirjoittaa jatkossakaan.… Lue lisää »

Possupeliä.

Flunssa otti minut uhrikseen pariksi viikoksi ja räkää riitti sama miten päin oli. Nukkumisesta ei tullut oikein mitään, kun lievän uniapnean lisäksi untani häiritsevä kuorsaus oli  jatkuvaa, eikä vain selällä ollessa ilmenevää. Ja voi pojat, olisittepa kuulleet ääneni. Great. Onneksi oktaavit aina iltapäivään mennessä ehti nousta, niin en aiheuttanut madaltuneella äänellä hämminkiä salin puolella. Yhden päivän maltoin olla sairaslomalla, kun ääni katosi, mikä tietysti oli Minon lempipäivä ikinä!… Lue lisää »

500 gemmiä hiilaria – vähän vai paljon?

Tänään oli joku bonariyllärisuperpäivä, sillä normi 3-päivän kierron ykköspäivän (day 1 on normisti korkein hiilaripäivä) sijaan valkulta tuli käsky syödä vielä enemmän hiilaria tänään, nimittäin 500g – ja siis ottaa ne hiilihydraatit ruoasta, ei sokerista : D (tunteekohan se mut?).

Photo 19-05-15 18 07 19Äkkiseltään voisi ajatella, että kuinka vaikeaa hei se voi olla? Vähän riisiä, riisikakkuja, banskuu ja ananasta, eiks niin? No. Tein iltapäivällä vähän matikkaa asian suhteen (Virhe!Lue lisää »

’Riisi on oikeestaan aika jees’ ja muita havaintoja mahasta.

Kuten otsikosta voi päätellä, ei ihan ole ohjeen mukaan täälläkään naposteltu. Tai on naposteltu kyllä ihan kaikkea mahdollista, mutta mun stressivatsa ja erityisesti suolisto on aavistuksen alkanut protestoimaan ruokatottumuksiani, joihin on kuulunut myös gluteeniton kaura ja laktoosittomat maitotuotteet pienissä määrin kisojen jälkeen (ja karkki, mikä varmaan on muuten tosi paljon auttanut asiaa…). Vehnää en tosiaan siedä yhtään ylipäätään ja maitoproteiinia suoliston kunnon mukaan enemmän tai vähemmän, mutta nyt kaikki viljat kaurasta lähtien ovat alkaneet aiheuttaa oireita ja maito on ollut aika ikävä laktoosittomanakin päivästä riippumatta.… Lue lisää »

Kilpaurheilijan asenteen tuskaa

Lupasin aiemmin kirjoittaa siitä, miksi tein päätöksen jättää SM-kisat väliin. Kisat, jotka oli tähtäimenä from day 1. Olen saanut paljon ihmettelyä osakseni, ’miten sä nyt voit olla menemättä kun sait paikan?’ ’tottakai sä menet, ne on sentään SM-kisat!’ ’miten sä voit jättää ne väliin kun veit jonkun muun kisapaikan?’ ’siis sinnehän sä olet HINKUNUT’ ja sitä ’etkö sä ollut tyytyväinen kuntoosi?’.… Lue lisää »

Kisaraportti Lappeenrannasta – mitä nyt?

IMG_2449_optNiin kisat taas oli ja meni, ihan yhtä nopeaan ja huomaamatta kuin edelliset. Piti ihan lauantaina, kun pakkailin kamoja ja kävin vielä salilla tekemässä sellaisen semikovan treenin miettiä, että siis hetkonen, tänäänkös mä lähden jo Kouvolaa kohti. Ei vissiin sitten tosiaan jännittäminen kuulu valikoimiini lavojen suhteen?

Kouvolaan matkasin siis lauantaina tiimimme Master-huoltajan Even hoiviin. Eve hakikin minut asemalta ja käytti rautakaupassa, koska toki olin unohtanut kuitenkin ostaa ProTanin levitykseen vaadittavan lakkapensselin ja pienireikäisen pesusienen.… Lue lisää »

Kirjoitus siitä, mitenmitenmiten.

IMG_2392Päässä seilaa ihan liikaa ajatuksia. Ja nähtävästi myös enemmän vapaa-aikaa, kun asioita on osannut tehdä edes vähän järkevämmin – ainakin parin viime päivän aikana…  Katsotaan, kuinka kauan tätä kestää, vai onko tämä joku välitila. Normaalisti olen äärettömyyksiin asti järjestelmällinen, täsmällinen ja siivo, eikä aikataulutus ole mikään ongelma. Jossain kai sen dieetin on näyttävä?

Olen tässä hyvän tovin nyt miettinyt, miksi en jännittänyt ensimmäisiä Body Fitness kisojani Tampereella enkä kauheasti kyllä stressannutkaan niistä.… Lue lisää »