Avainsana: FB

T-kävelystä videota

Pikainen päivitys. Sain käsiini videon t-kävelystäni Lappeenrannan SM-karsinnoista, ja tietenkin haluan jakaa sen arvioitavaksi. Ja ei, tämä ei ole sarkasmia, kommentteja otetaan mielellään vastaan – tässä on ainakin 1,5 vuotta aikaa kehittää tätäkin osa-aluetta.

Harmi, että laatu on aika huono (joten syvällisempiä posekommentteja on ymmärrettävästi vaikeaa antaa). Kiitos kuitenkin valmentajalle taltioinnista, on edes jotain todistusaineistoa lavalla heilumisesta. Yritin minä tarjota sitä järjestelmäkameraakin, mutta se oli liian vaikeaa, sanoi hän : D

Artikkelikuva: Body-lehti… Lue lisää »

Väliviikon välitilinpäätös

_J3A8549_optVäliviikko, välitilinpäätös.

 Missä onnistuin Tampereella?

– sivuposet loksahti hyvin. Niitä kyllä harjoiteltiinkin paljon lopussa, kun tuo alaselän kierto ei meinannut lähteä sitten yhtään. Loppulta sekin pikkuisen antoi periksi, kiitos aktiivisen keppijumpan ja nimenomaan kiertoliikkeiden. Suosittelen!
– nautin ihan koko reissusta automatkoineen, veden lipittämisineen, juomattomuuksineen, tankkauksineen, värjäyksineen, hiuksineen, meikkauksineen ja lavoineen. Edes bäkkärillä olo ei ollut stressaavaa tai jännittävää. Oli vain kivaa, uutta, hauskaa.… Lue lisää »

Kisaraportti, Tampere

Niinhän se Tampere oli ja meni. Matkaan lähdettiin perjantaina auto täynnä ties mitä pussia ja nyssäkkää ja litroittain vettä. Hra valokuvaaja ajoi ystävällisesti, minä keskityin olemaan jalat kohti taivasta ja imemään nestettä, jotta klo 20 olisi päivän litrat täynnä – ja mielellään vielä ennen sitä.

Hotellille tultiin heti neljän jälkeen, ja koska Tre on mukavan pieni, tallusteltiin siitä hotellihuoneen kaaoistamisen jälkeen Ilvekseen rekisteröintiin.… Lue lisää »