Avainsana: keppijumppa

Piikki kankkuun, kiitos!

Tämä kirjoitushan alkoi hyvin, kaadoin nimittäin sitten kaffet syliini suoraan kriittisille alueille. Ja just kun mulla on jalassa ne stereotypiset fitnessmirkkuhousut (!!!) eli Freddyt, jotka ei ainakaan ole laadulla pilattu (hinnalla kylläkin) eikä pesukonetta rakasta. Perkele. Terveisiä vaan siis kaikille lentokoneesta, ei kande hörppiä sufeeta ilmakuoppien aikana. Ainakaan, jos alla on kasa lihasrelaksantteja ja sen kompensaationa kofeiiniä määrä, joka saa kädet tärisemään (=Noccoa).… Lue lisää »

Väliviikon välitilinpäätös

_J3A8549_optVäliviikko, välitilinpäätös.

 Missä onnistuin Tampereella?

– sivuposet loksahti hyvin. Niitä kyllä harjoiteltiinkin paljon lopussa, kun tuo alaselän kierto ei meinannut lähteä sitten yhtään. Loppulta sekin pikkuisen antoi periksi, kiitos aktiivisen keppijumpan ja nimenomaan kiertoliikkeiden. Suosittelen!
– nautin ihan koko reissusta automatkoineen, veden lipittämisineen, juomattomuuksineen, tankkauksineen, värjäyksineen, hiuksineen, meikkauksineen ja lavoineen. Edes bäkkärillä olo ei ollut stressaavaa tai jännittävää. Oli vain kivaa, uutta, hauskaa.… Lue lisää »