Avainsana: muisto

Paljastuksia ja valmentajakuvioita

Kesä vierähti, tai paremmin lensi todella nopeaan. Jotenkin loma meni ilman, että ehdin pahemmin tajuta koko asiaa ja yhtä äkkiä töitä on painettu jo kuukausi ja syksy on pitkällä. Ensi viikolla on jo ensimmäiset karsinnatkin SM-kisoihin, nimittäin NIIN pitkällä syksyssä ollaan.

Koti-elämästä vain sen verran, että siellä on kipuiltu erilaisten haasteiden edessä, ja suhteen ensimmäinen kunnon riitakin on koettu näin parin vuoden seurustelun jälkeen.… Lue lisää »

Melkein julkkis!

Työni puolesta olen välillä telkkarissa, radiossa ja lehdissä, mutta nykyisen harrastukseni kautta en ole ollut kertaakaan mediassa henkilökohtaisesti – sen sijaan ’fitness’ ja lajeista ainakin bikini fitness on siellä nykyään harva se päivä. Toki kilpahiihtoajoilta mutsilla on vähintään leikekirjallinen kuvia ja haastatteluita ja tuloksia lehdistä. Nimeän täten tämän artikkelin ja ison lehtikuvan rajapyykikseni fitnessmirkkuilussa! Boom, lähes julkkis!

*insert hymiö here, smell sarcasm*

Rehellisyyden nimissä tämäkin artikkeli päätyi lehteen luultavasti lähinnä työni takia, se nimittäin julkaistiin jäsenliittomme Erton Toimi-lehdessä.… Lue lisää »

Sudenkorento ja muut ihoni muistot

Minua on pyydetty pariin otteeseen valottamaan tatuointieni taustoja, mutta jotenkin se tuntuu aina yhtä haastavalta. Tatuointini ovat minulle hyvin kiinteä osa persoonaani ja osa hyvinkin henkilökohtaisia rajapyykkejä tai muistoja. Rakkaita. Kuten mikä tahansa muisto, niihin liittyy asioita, joista en halua kaikille kertoa. Ja niihin liittyy myös sellaisia tunteita äitiäni kohtaan, joita en haluaisi tuntea.

Kaikki 5 tatuointiani on tehnyt Tampereella Takomo Custom Tattoossa työskentelevä Veera Moberg.… Lue lisää »