Avainsana: PT

Uutta yritystä – kirjaimellisesti

-20151021BAM! Niinhän siinä kävi, että erityisesti BodyCamp -kokeilun jälkeen (siitä voit lukea täältä – en ole vieläkään nähnyt rahojani) päädyin hommaamaan itselleni Y-tunnuksen, jotta voin tehdä ohjauksia omalla nimelläni. Näin minä ja vain minä olen vastuussa asiakkaalle jäävästä mielikuvasta ja kokemuksesta, sekä hallinnoin asiakassuhdetta itse.

Tästä syntyi GoodBe, kirjaimellisesti käännettynä hyvä olla – tai lausuttuna could be, voisi olla.… Lue lisää »

Voiko valmentaja olla väärässä?

Dear diary,

pakkolepo (tai kevennys, kuten valmentaja sitä kutsuu) jatkuu. Kuuliaisena uskon, kun sanotaan että on aika keventää (tiedän kyllä sen itsekin, mutta kuten viimeksi todettiin, hitokseen vaikeaa), mutta omalle tyylilleni uskollisena kiukuttelen siitä silti ihan hiukkasen. Ihme, ettei valkku ole määrännyt puolisoa vahtimaan käskyn noudattamista. Minulla on ehkä vähän tapana karata salille.

(Vai onko?!)

Day 2: käytin tilannetta ’hyödyksi’ ja kulutin lauantain omissa luottamustoimissa, eli Erton alaisen yhdistyksen ET ry:n hallituksen kokouksessa.… Lue lisää »

Kiusaava polvi ja ne muut syyt

En ole koskaan aiemmin saliharrastukseni aikana kärsinyt minkäänlaisesta motivaatiopulasta, mutta viime aikoina on ollut todella tahmeaa lähteä salille. Treenit, jotka on tehty, on tehty laadukkaasti ja loppuun, uusia metodeja ja liikkeitä testaten, mutta kovin moni treeni on jäänyt välistäkin. On ollut olevinaan kaikenlaista, vaikka vaan ei tunnu virta riittävän mihinkään. Uusi toimenkuva töissä, pelko ahdistumisesta tilanteessa, jossa ahdistumista ei voi näyttää ulospäin, masennuksen oireet, stressaaminen asioista joihin ei voi vaikuttaa ja erityisesti niistä, joihin voi ja jatkuva väsymys on vieneet terää.… Lue lisää »

Ping maailma!

10712545_710239975712521_6485958072022326116_oUutena bloggarina tällä puolella siis! Maalta kotoisin olevana minulle on opetettu, että on kohteliasta esittäytyä ensin. Olen siis Ulla Hyvönen, 32-vuotias savon sydämestä kotoisin oleva BF-kilpaiija (kisadebytoija tänä syksynä). Oma harrastustausta on kilpahiihdossa SM-tasolle saakka, jota harrastin ikävuosina 3-21. Sen jälkeen onkin tullut sähellettyä karatea, ryhmäliikuntatunteja, juoksua ja lopulta salia.

Tavoitehakuisena ja hyvin kilpailuhenkisenä tie vei ajatuksissa nopeasti Fitness -lavoille ja nyt olen tuskaisen niska/käsiongelmakierteen – ja leikkauksen – jälkeen entistä ehompana kuvioissa tähtäimenä BF <163cm kisalavojen valloitus.… Lue lisää »