GoodBePNG

Tarjoan joulukuun 2015 alusta ravinto- ja personal training palveluja Helsingissä yritykseni GoodBen kautta.

Olen  FAF (Fitness Academy of Finland)  -lisensoitu kuntosaliohjaaja ja personal trainer sekä myös body fitness -kisaaja. Koska päivätyöltäni olen asiantuntija, en ota kerralla useita valmennettavia ja pt-asiakkaita. Haluan pystyä keskittymään juuri sinuun, ja panostan laatuun määrän sijaan.

Olen energinen, kannustava ja savolaisen suorapuheinen pt. Treenit vedetään aina läpi kroppaa kuunnellen, hyvällä tekniikalla ja positiivisilla fiiliksillä kohti omia tavoitetta, mutta asenteella. Oli tavoitteesi sitten terveellisten elämäntapojen löytäminen, laihduttaminen, kiinteytyminen, lihasmassan hankinta, lajinomaisen harjoittelun tukeminen tai vaikkapa liikkuvuuden ja ryhdin parantaminen, olen täysillä mukana projektissasi. Riippumatta lähtötasostasi, minulta saat aina räätälöidyt ohjelmat ja halutessasi myös pidemmän valmennussuhteen.

Tässä vielä lisätietoa palveluistani.

PT-palvelut – ravinto ja liikunta.

Ohjaan pääsääntöisesti arkisin klo 7-8 ja 16-19 sekä viikonloppuisin. Ohjaukset ovat  Motivus Centerillä tai erikseen sovittaessa asiakkaan omalla salilla (asiakas velvollinen tarkistamaan ulkopuolisen personal trainerin pääsyn salille).

Henkilökohtainen valmennus

Hinnat sisältävät alkukartoituksen lisäksi saliohjelman ja ruokavalion suunnittelun sekä laadinnan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tapaamiset ovat kestoltaan 55 min.

  • 2 tapaamista  160,00 €
  • 5 tapaamista  350,00 €
  • 10 tapaamista  600,00 €
  • 10 * pelkkä treeni (ei sis. ohjelmia) 550 €

Hinnat eivät sisällä kuntosalin kertamaksuja. Peruutukset 24h ennen tapaamista. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista joudun laskuttamaan tapaamisen.

Ravinto- / saliohjelma (myös ulkopaikkakuntalaisille)

Pääpainotus itselläni on aina ensin asiakkaan ravintopuolen kuntoon saamisessa. Suosittelen siis, että tarkistutat ruokavaliosi vähintään kerran kanssani.

  • Saliohjelma 59 €
  • Ruokavalio 59 €
  • Ruokavalio + saliohjelma 99 €

Älä epäröi ottaa yhteyttä pt-ohjauksien tai ravinto-asioiden tiimoilta. Minut saa parhaiten kiinni:

ulla@goodbe.fi
+358 44 777 7089 (iltaisin – laita mielummin soittopyyntö, niin palaan asiaan!)

Haluatko näkyvyyttä blogissani, tehdä muutoin yhteistyötä kanssani tai vaikka mallia vaatekuvauksiin? Laita viestiä mailitse tai FB:n kautta, niin katsotaan!

-20151021-2_opt (1)