Ihan banaanina!

Photo 17-05-15 20 04 02Viime viikon selkäjumpan kävin huitaisemassa taas Töölö Gymillä tiimisisko Nean kanssa. En koskaan (aiemmin) ollut kimppatreenaaja vaan tykännyt painaa yksin, mutta Nean kanssa on ollut tästä(kin) huolimatta älyttömän hauskaa ja tehokasta treenata. Paljon tekee tietysti sama valmentaja ja sitä kauttakin samanlainen tyyli treenata, vaikka laji meillä onkin ihan eri, mutta eniten varmasti samanlainen asenne lihaksen väsyttämistä kohtaan. Ja tietysti uusi ympäristö vaan piristää aina treeniä! Varsinkin, jos pääsee leikkimään laitteilla, joita ei kotisalilla ole. Kivasti minulla on ohjaus tänään Töölö Gymillä, joten tänäänkin jalkatreenissä pääsen hassuttelemaan hackeilla.

Nealla oli varmaan silmien pyörittelemisessä pitelemistä kun ihastelin ja suunnittelin mitä kaikkea KIVAA hänen kotisalillaan voi selälle paiskoa. Tämä ’parasta ikinä’ -fiilis  tulikin todella tarpeeseen, sillä edellispäivän ruoasta oli imeytynyt ehkä puolet ja treenin alla oli vain kaurapuuroa ja hyvin väsynyt pää ja brunssikin oli mennyt sivu suun. Maha temppuili taas. Apina kun olen, syön hiilarini juomisen sijaan, ja voi pähkinä että banaani maistui treenin jälkeen taivaalliselle. Nean kohtalo oli näyttää nätiltä, koska vaan tällaiset rimppakintturimpulat saa apinabanaania : D Ps. banaani on ihan parasta sellaisenaan, puurossa, riisikakkujen päällä (!!!), pakastettuna, smoothiessa…

Photo 11-05-15 20 12 35_optAlkuviikosta kävin näyttämässä kynsiäni luottokynsiteknikolleni Oahnille, nimittäin olin saanut -kiitos keväisen 0,5 cm/ 3vkoa kasvupyrähdyksen- kynteni napsahtamaan keskeltä poikki. Minulla on ollut rakennekynnet/geelaus vuodesta 2008, joten tunnen oloni kirjaimellisesti ihan sormettomaksi kynnen katketessa. Erityisesti näppiksellä kirjoittamisesta tulee kamalaa, kun yksi sormi ei vaan osu oikealle näppäimelle. Nyt on kuitenkin raapimiskalut taas kunnossa ja pakolliset timangit blingattu paikoilleen. Oahn / Susanna’s Nail Salon vastasi muuten kisakynsistänikin, jotka olivat yksi timanttinäyttely. Tuntuu ettei sen naisen luovuus lopu koskaan, mikä sopii minulle loistavasti, koska oma luovuuteni on tikku-ukkoluokkaa enkä halua samanlaisia kynsiä kahdesti.

Tämä viikko on vasta aluillaan, mutta niin täynnä tavaraa, että melkein odotan jo ensi viikkoa. Huomenna piristyksenä on aika Gyyliin Jesselle ja keskiviikkona Kati Alander tulee pitämään meidän tiimille poseharkkoja. En olekaan posetellut asiakseen sitten kisojen, joten varmaan aika kaivaa korkkarit laatikosta ja muistella muulloinkin kun dieetillä miten se vartalo kääntyy. Mukavia juttuja siis, mutta venyttävät päiväni ja pääsen kotiin vasta iltaisin. Torstaina töissä on edustajiston kokous ja Allianssin hallitus illan. Perjantain olen saldovapaalla ja lauantaina suuntaan vuorostaan Erton edustajistoon edustamaan omaa jäsenyhdistystäni (Fitness, järjestöt) ET:tä ja sunnuntai kuluu ET:n hallituksen kokouksessa. Hops, siinähän se viikko olikin. Jossain välissä vielä 3 jalkatreeniä, pari olkapäätä ja se selkä. Ehkä joku hassu aerobinenkin (eli ylämäkikävelyä matolla). Tai sitten keskityn vouhottamaan muuten vain…?

Lopuksi muutama räpsy pienistä selkämuhkuistani, jotka on hankittu viime vuonna lähinnä ylätaljalla niskan taa, kapealla alataljalla ja kulmasoudulla. Olen jotain tehnyt oikein, vaikka varmasti aina on varaa parantaa – ainakin tällaisella Photo 18-05-15 11 52 26

Photo 17-05-15 16 04 58

Pps. Naista kannattaa auttaa vaihtamaan lakanoita. If you don’t, this can happen ; ). Meillä nukutaan nyt kauniita unia Ruusutarhassa.

Photo 17-05-15 22 33 41_opt