Melkein julkkis!

Työni puolesta olen välillä telkkarissa, radiossa ja lehdissä, mutta nykyisen harrastukseni kautta en ole ollut kertaakaan mediassa henkilökohtaisesti – sen sijaan ’fitness’ ja lajeista ainakin bikini fitness on siellä nykyään harva se päivä. Toki kilpahiihtoajoilta mutsilla on vähintään leikekirjallinen kuvia ja haastatteluita ja tuloksia lehdistä. Nimeän täten tämän artikkelin ja ison lehtikuvan rajapyykikseni fitnessmirkkuilussa! Boom, lähes julkkis!

*insert hymiö here, smell sarcasm*

Rehellisyyden nimissä tämäkin artikkeli päätyi lehteen luultavasti lähinnä työni takia, se nimittäin julkaistiin jäsenliittomme Erton Toimi-lehdessä. En kuitenkaan anna tämän olla esteenä 15 minutes of fame -diivailulleni, kadun vain iän näkymistä – minä täytin tyylin niinku kyllä vasta 23, tää on ihan väärin. Varsinkin, kun luvun lukee helposti 52 (se on tietenkin painoni, senkin höpötoopet).

Photo 31-05-15 17 12 12_opt

Synttäreitäni juhlin virallisesti sunnuntaina, mutta kuohuvat naukattiin puoliskon kanssa jo lauantai-iltana rauhassa sohvalla leffan lomassa. Sunnuntaiksi olin hoitanut itselleni lepopäivän ja nautin täysillä Sandron brunssista (ehdoton suosikkini Helsingissä) ihanien ystävien kanssa ja jäätelöstä poikienja herra Valokuvaajan kera. Päivän kruunasi kummityttö S:ltä tullut onnittelukuva ja pienen kummityttö E:n onnittelulaulu. Sanoista oli vähän vaikea saada selvää, mutta hyvin se nuotissa pysyi : )
Photo 30-05-15 22 22 36_opt

Jalkapriorisaatio vetää viikkoa 9, edelleen 3 jalkatreeniä viikossa. Pääliikkeenä lähes aina kyykky vapaalla tangolla, vähän vaihdelleen muita liikkeitä ja etu/takareisipainotusta. Viikko sitten maanantaina oli 10*15*50 kg setti ja tänä maanantaina 10*10*57,5 kg. Oli aika tyytyväinen mirkkupirkko kun sarjat oli tehty, väsytti ja hapotti mutta sain kun sainkin tehtyä. Ensi viikolla varmaan sama setti mutta 60 kg, jos valmentajan päähänpistoja uskallan arvailla. Selkeästi se tietää, mitä se tekee, joten minä keskityn lähinnä toteuttamiseen (ja hiukan hätäilyyn).
Photo 01-06-15 16 34 12_opt

Täällä muuten video naisen viime perjantaina Nean kanssa kimppatreinessä onnelliseksi tehneestä vikasta kyykkysarjasta. Alan hiffata jujun!

Tässä vielä se iiiiiso kuva, ja puoliluettava teksti. Valmentaja on häikäistynyt loistavuudestani, see?

Photo 03-06-15 10 38 09_opt (1)