Ping maailma!

10712545_710239975712521_6485958072022326116_oUutena bloggarina tällä puolella siis! Maalta kotoisin olevana minulle on opetettu, että on kohteliasta esittäytyä ensin. Olen siis Ulla Hyvönen, 32-vuotias savon sydämestä kotoisin oleva BF-kilpaiija (kisadebytoija tänä syksynä). Oma harrastustausta on kilpahiihdossa SM-tasolle saakka, jota harrastin ikävuosina 3-21. Sen jälkeen onkin tullut sähellettyä karatea, ryhmäliikuntatunteja, juoksua ja lopulta salia.

Tavoitehakuisena ja hyvin kilpailuhenkisenä tie vei ajatuksissa nopeasti Fitness -lavoille ja nyt olen tuskaisen niska/käsiongelmakierteen – ja leikkauksen – jälkeen entistä ehompana kuvioissa tähtäimenä BF <163cm kisalavojen valloitus. Tällä hetkellä treenaan tavoitteellisesti Badass Fitness teamissa Timo Elorannan valmennuksessa.

Töitä on painettu nyt vasta vuoden verran täysillä valmentajan kanssa kisatavoitetta kohti, joten lajin suhteen olen vielä täysin noviisi. Toki kuntosaliharjoittelua taustalta löytyy pidemmältä aikaväliltä, mutta yksin kompastuin kyllä jokaiseen kiveen, mitä aloittelija voi. Asennetta, työmoraalia ja tahtoa ei tältä naiselta puutu, mitään asioita ei tehdä puolittain. Ja se näkyy: tämän vuoden aikana on kerätty parisen kiloa lihaa. Suuremmat tavoitteet siintävät tulevaisuudessa ja aikanaan Masters -sarjassa.

Ammatiltani olen asiantuntija, erikoisalueena opiskelija- ja nuorisopolittiikka. Teen myös pt-hommia BodyCampille.

Perheeseeni kuuluu avopuoliso, hra Valokuvaajana tunnettu sekä hänen lapsensa, 11-vuotias mimmi, joka asuu kanssamme. Tämän lisäksi laajennettu perhe käsittää pojat, 7v. O ja 9v. J, jotka asuvat äidillään. Yhdessä koko sakki on aina joka toinen viikonloppu.

Tervetuloa siis seuraamaan varsinaista säätöä elämämme menojen yhteensovittamisessa. Vanhemmat tekstini löydät täältä.

Kuva: Jouni Rajala