Poseketutusta ja treenikuvia

Keskiviikkona BadAssin tiimi oli treenaamassa poseja Degreen tiloissa (kiitos Laura!) Ifbb pro Kati Alanderin johdolla. Tuli paljon korjauksia ja uusia hyviä neuvoja, v***uttaa vaan kun mun kroppa on taas niin jäykkä, ettei asentoihin ole vaan taipuminen. Sivuposeissa etuolkapään pitäisi antaa olla luonnollisemmin ja kääntää sitä kroppaa alaselästä, ja etu&takaposessa vaan levittää ne latsit ja antaa käsien ’levätä’ niiden päällä. Ei vaan onnistunut. Milloinkohan minä oikeasti alkaisin huoltamaan kroppaani säännöllisesti? Liikkuvuutta pitäisi saada rutkasti lisää, ja se ei vaan hierojalla käymällä korjaannu. Vaikka ei tuo selkäkään vielä ole auennut hieronnasta huolimatta, kiitos tyylini olla kakkajäykkänä aina istuessani koneella ja kokouksissa.

10983579_10153211867522696_1404057074897527292_nTäydennyksenä meillä oli yleisönä pari jenkkifutaria suoraan jenkeistä. Niiden mielestä tää oli parasta ikinä, kotona ei kuulema tälläistä tapahtuisi – ei olisi mitään asiaa katsomaan naisten poseharkkoja. Hassua joskus tuo jenkkien konservatiivisuus, kuitenkin lavalla ollaan huomattavasti vähemmissä kuteissa?

(Kuva: Laura Ahokas, Degree hair)

Kati tekee muuten myös privatunteja, jos kiinnostus heräsi. Kannattaa myös seurata BadAss Fitnesin fb-sivuja, ilmoittelemme siellä Katin poseharkoista kun tilaa tiimin ulkopuolisille jää : )

Perjantaina kävin taas Töölö Gymillä heittämässä kyykkytalkoot Nean kanssa. Päälle lyhyiden sarjojen kyykkypäivät on rankkoja, kun luottoa ei aina löydy itseen tehdä sitä viimeistä toistoa, vaikka tangossa on vain vajaa 20kg elopainoa enemmän malmia. On kullanarvoista saada tiimityttö treenaamaan tuolloin samana päivänä jalkoja, jolloin toinen on aina takana katsomassa ne vikat toistot. Tulee se viimeinenkin ylös, ja yleensä vielä ihan omillaan. Se on vaan se usko, että sinne alas ei jää.

Photo 22-05-15 13 34 45_optPhoto 22-05-15 13 34 42_optPhoto 22-05-15 13 34 37_opt

Blondit (jotka olen nimennyt muodikkaasti hästägillä ’timontytöt’) ei taaskaan selvinnyt ilman katseita saati naurunpurkauksia ja hölmöilyä. Testattiin hackin mahdollisuuksia tupla-hacksoutuun, ihan selkeä uus selkän superliike!

Photo 22-05-15 14 36 45_opt

Tuli uli vissiin tehtyä kyllä ihan treenikin, päätellen hikoilemisen tasosta. Hiilareiden tasainen lisääminen on tehnyt sen, että hikoilen kuin pieni sievä possu kaikissa vähänkin usempaa lihasryhmää kuormittavassa treenissä.

Photo 22-05-15 14 40 36_optPerjantain jalkatreeni koostui kyykyn lisäksi etureisipainotteisesta hackista ja powersquat-reidenojennus  -superista, joista vaihteeksi tein power squatin pyllylle. Vähän oli väsyneet jalat kun keskiviikkona valkun kanssa kiusattiin vähemmälle huomiolle jääneitä pakaraa ja takareiskaa. Etureisiin ei domsseja ole tullut nyt neljä viikkoa jatkuneen priorisaation aikana, mutta persaus otti itseensä heti yhdestä treenistä. Ja niin otti pääkin, nimittäin meinasin jäädä pohjaan smithissä, jossa on 50 kiloa painoa. WTF?