Tätä et tiennyt!

Tiedossa tänään suuria paljastuksia, kuten tämänhetkinen salini. Whoaaaaaa! Siis jäätävän mielenkiintoista asiaa, joka kiinnostaa ihan kaikkia (fine, ainakin jotakuta (1kpl), kun siitä tuli kysymys). Megaluokan paljastus!

Vai väitättekö muuta (tämä oli sitten retorinen kysymys)? Ja kyllä, klikkiotsikot ovat päässeet minunkin nahkani alle. HS piti aika kauan pintansa keltaisen lehdistön rinnalla, mutta samaa otskikkotasoa on alkanut olla netissä hesarillakin. Mitäköhän meriittejä muuten vaaditaan, että voisi vielä kutsua itseään myös fitnesstähtöseksi tai fitness ammattilaiseksi? Saishan siitä nyt mojovat otsikot (ainakin omaan blogiin).

Mun kotisali vaihtui tosiaan valmentajan perässä jo viime syksynä, ja tällä hetkellä treenaan Merihaan Voimalaitoksella (lähinnä Akin kanssa ja jalkapäivinä) ja duunin alakerrassa olevalla Elixia Alexiumilla sekä Elielillä, jotka ovat näppärästi matkan varrella töihin / kotiin. Elixia onkin elämäni pisin suhde, nimittäin olen ollut siellä jäsen vuodesta 2010. Paljon kehumani Mayor’sin jäsen olen edelleen, mutta tällä hetkellä kulkulätkässä ei ole pelimerkkejä ladattuna, eli sisään en pääse respaa pidemmälle. Mayor’shan on siis yhdistys, ei yritys, joten jos haluat olla myös jäsen (ei pakollista), et osta suoraan saliaikaa tai kertoja vaan yhdistyksen jäsenyyden, jota kautta olet oikeutettu osallistumaan yhdistyksen kokouksiin ja vaikuttamaan toimintaan. Toki jäsenille on sitten etuja, kuten halvemmat tuotteet respan myymälässä ja huomattavat alennukset saliaikaan ja -kertoihin sidottuihin maksuihin. Tästä syystä en kohtuullisen arvokasta jäsenyyttäni ole myymässä, jos elämä heittääkin takaisin Meijerille joku päivä muutoinkin kuin vain Haran hierontojen perässä.

En olisi ikinä uskonut sanovani näin, mutta Meijeriltä laitteita esim. ihmisten sijaan. Laitekantahan siellä on kauttaaltaan suht uutta (Hoistia / Hammerstrenghtiä) mutta jokunen ylipätevä Kraftwerk on vielä jäljellä. Toki siis siellä treenaa paljon ystäviä ja tuttuja, joita ei nyt pahemmin näe ja se on harmillista, mutta vastapainona ei sitä kyräilyä ole yhtään ikävä. Salin respa on pahempi juorukerho kuin kampaajani, ja Laurallakin on paljon aina takataskussa ;)

Ainakaan minun lähi-Elixioilla ei jaloille ole tarjolla prässiä ja smithiä kummempaa valikoimaa, joten siellä käyn tekemässä sellaset perustreenit. Erityisesti mave / kyykkypäivinä on sama missä veivaa, mutta tietty vaihtelua kaipaavana käys sitten Voimalaitoksella vimputtamassa pystyprässiä, hackia ja muita hassutuksia. Tekonurmea ja kelkkaa en vielä ole testannut kuin valkun kanssa, koska oon nössö, mutta ehdoton bonari kun dieetille joskus taas pääsee (joutuu, miten sen nyt ottaa). Voimalaitoksen kiistattomaksi vahvuudeksi näin astmaatikon näkökulmasta on sanottava ilma. Korkeaan halliin mahtuu oikeasti happea ja ilma myös oikeasti vaihtuu. Laitteet ovat pääosin samaa sarjaa, joten onhan tuo nyt tyylikäskin mesta, jos eriparilaitteet häiritsee sun herkkää treeniin keskittymistä.

Ei tietysti ole yhtään haittaa siitäkään, että siellä ei tähän saakka tungosta ole ollut. Liekkö ihmiset eivät ole vielä Merihakaan saakka löytäneet? Vinkkinä, että keskustasta bussi 55 tulee melkein ovelle. Mutta älkää kaikki sinne nyt tulko, nautin ylhäisestä yksinäisyydestäni ja häiriöttömistä treeneistäni ilman supertriplasarjojen tekijöitä ja juttelijoita. Ainoa miinus ettei salilla ole varsinaisesti mitään sosiaalista tilaa kuin pallohallin kaffiossa, mutta eipähän ole sitten juorokerhoakaan…

Että moikataan kun törmätään!

Artikkelikuva: Voimalaitos