Uutta yritystä – kirjaimellisesti

-20151021BAM! Niinhän siinä kävi, että erityisesti BodyCamp -kokeilun jälkeen (siitä voit lukea täältä – en ole vieläkään nähnyt rahojani) päädyin hommaamaan itselleni Y-tunnuksen, jotta voin tehdä ohjauksia omalla nimelläni. Näin minä ja vain minä olen vastuussa asiakkaalle jäävästä mielikuvasta ja kokemuksesta, sekä hallinnoin asiakassuhdetta itse.

Tästä syntyi GoodBe, kirjaimellisesti käännettynä hyvä olla – tai lausuttuna could be, voisi olla.

Tulen tarjoamaan ohjauksia vuoden 2016 alusta Helsingissä (lahjavinkki ;) !), mutta toki teen ruokavaliota ja treeniohjelmia myös muualle Suomeen etäyhteyksien turvin.  PT-ohjauksia eent pääsääntöisesti arkisin klo 7-8 ja 16-19 sekä viikonloppuisin Motivus Centerillä (tai erikseen sovittaessa asiakkaan omalla salilla) tai ulkona.

En siis aio jättää päivätyötäni, vaan laajentaa omaa harrastustoimintaani liiketoiminnan puolelle. Päivätyörajoitteesta johtuen en siis tee ohjauksia arkisin virka-aikaan, ellen satu olemaan saldovapaalla.

Olen jokseenkin innoissani kuin pieni orava pähkinästä, mutta samalla jännittää ja pelottaa. Jotenkin nyt se on kuitenkin vain hyvä tunne. Eteenpäinvievä, ei lamaannuttava. On ihanaa suunnitella ja tehdä konkreettisia asioita. Nautin! <3

Nettisivut ovat työnalla, mutta täältä löydät jo yhteystietoni.

Rapsakkaa lokakuun loppua, kohta vaihtuu kuu ja toivottavasti kuura peittää maat. Nautitaan auringosta.

Artikkelikuva: Oma
Kuva: Jouni Rajala Photography
Vaatteet: liivit H&M, housut Baseativa